dimarts, 10 de juny de 2014


EBM Harmonia

Projecte  Toc-Toc


Caixa que va i ve de l’escola a casa dels nens. Cada família hi aporta una cançó. A dintre hi ha una capsa gran que es va omplint amb petites capses que hi posen les famílies. A banda de la capsa, hi ha una motxilla, que va i ve de l'escola a casa i a dins hi ha un titella i una llibreta per anotar la cançó i un pen-drive per guardar-hi la cançó gravada.

S’han fet activitats experimentals amb les cançons: experimentar amb enciam i bròquil, tallant-los, olorant-los... amb pell de taronja seca, trinxant amb la ma, amb pols (molt agradable al tacte i amb una olor molt penetrant), estampació amb verdures. ..

El titella que vam escollir és una cuinera per treballar el gènere amb la cançó "Sóc un cuiner".Vam posar una petita capsa amb estris petits de cuina, en relació a la mateixa cançó. 

Com a capsa específica per les cançons del concert, en vàrem fer una de senzilla, amb imatges relacionades amb cada cançó.  Cal destacar  l’organització de portes obertes, aprofitant l'ajut que donen les estudiants en pràctiques.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada